Aanbod

Kies jouw favoriete ontspanningsmoment

Zweedse massage

Een Zweedse massage is de klassieke en populaire westerse massagevorm waarbij de spieren van je lichaam worden gemasseerd door middel van verschillende massagetechnieken. Deze massage ontspant de spieren en zorgt voor een algemene relaxatie.

Je kan kiezen voor een volledige (ca. 60 min) of gedeeltelijke (ca. 30 min) lichaamsmassage. Je wordt gemasseerd met een kwalitatieve en 100% natuurlijke massageolie die zorgvuldig werd samengesteld teneinde je huid optimaal te kunnen verzorgen.


Hotstone massage

Tijdens een hotstone massage word je gemasseerd met basalt stenen die werden opgewarmd in water.

De warmte van de stenen verdiept de ontspanning van de spieren, terwijl de massageolie je huid intensief voedt.

Deze massage wordt niet aangeboden als het buiten warmer is dan 25°C.

Stoelmassage

Stoelmassage is een korte, intense massagevorm die gegeven wordt doorheen de kledij op een ergonomische stoel. 

Tijdens deze massage worden acupressuur en ontspanningstechnieken gebruikt. Stoelmassage wordt ook een zittende "amma" massage genoemd, daar zij is gebaseerd op de oude Japanse acupressuur massage, de "amma". 

Gedurende 30 minuten worden specifieke drukpunten gemasseerd op de rug, schouders, nek, hoofd, armen, handen, en benen doorheen de kledij. 

Deze massage brengt een weldadig gevoel van ontspanning van lichaam en geest met zich mee, en verhoogt tegelijk ook focus en energie.

Relaxerende voetreflexologie

Voetreflexologie is een ontspannende behandeling waarbij reflexpunten- en zones worden bewerkt die corresponderen met en een weerspiegeling zijn van alle weefsels in het lichaam. Een sessie voetreflexologie wordt gevolgd door een voetmassage.

Er wordt gebruik gemaakt van een voetenbalsem op basis van kruiden die je voeten verzorgen.

De bedoeling van een relaxerende voetreflexologie is het ontspannen van lichaam en geest en het ondersteunen van jouw vitaliteitsgevoel.De massages zijn momenteel voorbehouden aan vrouwen met uitzondering van cadeaubonnen.


Cadeaubon

Je zou graag een ontspanningsmoment cadeau doen aan iemand die je nauw aan het hart ligt? Stuur mij een berichtje en vertel me welke relaxerende behandeling je graag cadeau wil doen en ik verzend de cadeaubon spoedig naar jou of meteen naar de gelukkige!

Een cadeaubon heeft een geldigheidsduur van 6 maand vanaf de aankoop.


Bronvermelding afbeeldingen:
https://www.freepik.com/free-photo/close-up-hands-massaging-person-s-back_12066678.htm#query=swedish%20massage&position=31&from_view=search&track=ais
https://www.freepik.com/free-photo/close-up-therapy-with-warm-stones_7938934.htm
https://www.freepik.com/free-photo/closeup-shot-masseur-massaging-female-s-feet_30221942.htm#query=foot%20reflexology&position=22&from_view=search&track=ais