Aanbod

Kies jouw favoriete ontspanningsmoment

Zweedse massage

Een Zweedse massage is de klassieke en populaire westerse massagevorm waarbij de spieren van je lichaam worden gemasseerd door middel van verschillende massagetechnieken. Deze massage ontspant de spieren en zorgt voor een algemene relaxatie.

Je kan kiezen voor een volledige (ca. 60 min) of gedeeltelijke (ca. 30 min) lichaamsmassage. Je wordt gemasseerd met een kwalitatieve en 100% natuurlijke massageolie die zorgvuldig werd samengesteld teneinde je huid optimaal te kunnen verzorgen.


Kruidenstempelmassage

Een kruidenstempelmassage is een van oorsprong oosterse massagevorm waarbij je wordt gemasseerd met verwarmde kruidenstempels.

De warmte van de kruidenstempels verdiept de ontspanning van de spieren, terwijl de kruiden en de massageolie je huid intensief voeden.

De kruidenstempels bestaan uit een mengeling van biologische kruiden die gebundeld worden in een katoenen doek.


Relaxerende voetreflexologie

Voetreflexologie is een ontspannende behandeling waarbij reflexpunten- en zones worden bewerkt die corresponderen met en een weerspiegeling zijn van alle weefsels in het lichaam. Een sessie voetreflexologie wordt gevolgd door een voetmassage.

Er wordt gebruik gemaakt van een voetenbalsem op basis van kruiden die je voeten verzorgen.

De bedoeling van een relaxerende voetreflexologie is het ontspannen van lichaam en geest en het ondersteunen van jouw vitaliteitsgevoel.De massages zijn momenteel voorbehouden aan vrouwen met uitzondering van cadeaubonnen.


Cadeaubon

Je zou graag een ontspanningsmoment cadeau doen aan iemand die je nauw aan het hart ligt? Stuur mij een berichtje en vertel me welke relaxerende behandeling je graag cadeau wil doen en ik verzend de cadeaubon spoedig naar jou of meteen naar de gelukkige!

Een cadeaubon heeft een geldigheidsduur van 6 maand vanaf de aankoop.


Bronvermelding afbeeldingen:
https://www.freepik.com/free-photo/close-up-hands-massaging-person-s-back_12066678.htm#query=swedish%20massage&position=31&from_view=search&track=ais
https://www.freepik.com/free-photo/beautiful-blond-woman-receiving-massage_10445226.htm#page=4&query=herbal%20compress%20massage&position=17&from_view=search&track=ais
https://www.freepik.com/free-photo/closeup-shot-masseur-massaging-female-s-feet_30221942.htm#query=foot%20reflexology&position=22&from_view=search&track=ais