Over ons

Welkom bij Mellow Mood Massage

Welkom beste bezoeker! Ik ben Evelyn, de vrouw achter Mellow Mood Massage. Ik draag graag zorg voor mensen, en deze passie vormt het kloppend hart van mijn massagepraktijk. In een "mellow mood" zijn betekent in een milde bui zijn, in een zachte en ontspannen stemming zijn. Maar ook een ruimte kan een "mellow mood" uitstralen: een vriendelijke en rustige sfeer die je welkom heet en waarin je je goed kunt ontspannen.

In mijn ervaring hangt wel-zijn samen met je wel-gekomen voelen zoals je bent, met het gevoel dat je er mag zijn. Bij Mellow Mood Massage beoog ik de spanningen in je lichaam en geest te verzachten in een professioneel en vriendelijk kader. Elke massage of voetreflexologie gebeurt met respect en aandacht voor jou als persoon. Naast masseur ben ik ook herborist, en ik vind het dan ook belangrijk om te werken met kwalitatieve oliën die je huid verzorgen.

Ontspanning en Vitaliteit

Massages en voetreflexologie bieden een moment van ontspanning en zijn een bron van hernieuwde vitaliteit.

Verwachtingen die anderen en wijzelf van onszelf hebben drukken soms als een last op onze schouders. Het gevoel van alles te moeten doen en zijn brengt veel stress met zich mee. Tijdens een massage of voetreflexologie mag je even niets doen, mag je even aandacht en zorg ontvangen.

Een ervaring van diepe ontspanning doet stresshormonen dalen en gelukshormonen toenemen. Je kan even op adem komen tot in elke vezel van je lichaam. Dit mag je ook letterlijk nemen: massages en voetreflexologie stimuleren immers de bloedcirculatie en zodoende de zuurstoftoevoer doorheen je hele lichaam.

Graag tot binnenkort tijdens een ontspannende massage of voetreflexologie waarna jij zachtgestemd en goedgemutst, in een "mellow mood", je weg in de wereld kan vervolgen.

Talen

Nederlands (moedertaal), Frans, Engels, Italiaans

Opleidingen

2023 Certificaat "Kruidenstempelmassage" – Linda Foubert (Nephthys Massagepraktijk)
2023 Vormingsattest "Voetreflexologie" – Marielle Verbiest (Syntra Leuven)
2023 Certificaat "Hotstone massage" – Ruth Schoenmaekers (Centrum voor Avondonderwijs)
2022 Getuigschrift "Masseur" – Caroline Baeyens (Syntra Ukkel)
2022 Getuigschrift "Herborist" en "Kruidenverwerking" (Syntra Ukkel)